Insamling till känd motorbloggare för start i Midnattssolsrallyt

Annons

Då och då dyker det upp rallysatsningar av de lite uddare slagen, att köra Paris-Dakar i en Renault Laban kan vara ett exempel. Nu kan en insamling till en Opel för en start i Midnattssolsrallyt vara nästa. En liten avslutande kommentar av Tommy Svensson på sin Motorblogg väckte idén hos Ola Strömberg om en insamling.


Tidigare
i veckan presenterades nyheterna för 2017 års upplaga av Midnattssolsrallyt där anmälan öppnar den 14 april. En anmälningslista som kommer att följas intensivt av mången rallyfantaster.

Ungefär samtidigt avslutade motorbloggaren Tommy Svensson ett som vanligt maxat och välfyllt inlägg med rader om en silverfärgad skönhet från Östergötland och drömmen om en rallybil.

Motorbloggen

Annons

Det lästes av bland annat rallyprofilen och Suzukifantomen Ola Strömberg som fick en idé – varför inte starta en insamling för köp av Opeln och stöd till en start i sommarens Midnattssolsrallyt.

Snacka om dubbel vinst, uppskattning till Tommy för hans insatser för rally- och motorsporten samtidigt som vi i publiken får en riktig klassisk rallybil på sladd i sommarens Midnattssolsrallyt – en Opel Rally Kadett av 1969 års modell.

SIlverKadetten

För att vara med och finansiera köpet av en nybyggd Appendix-K rallybil har Ola Strömberg startat upp en snabb sida på Facebook med information om kontot och dagliga uppdateringar över insamlingen.

Jag har öppnat ett personligt konto. Får vi ihop tillräckligt inom en vecka så skickar jag de pengarna till säljaren och så får Tommy fixa någon mer krona (Han kanske tvingas sälja sin VOC). Men jag gissar att vi behöver skramla ihop minst 150 tusenlappar först.

Når vi ej målet eller affären inte blir av så betalar jag tillbaka pengarna. Viktigt därför med att ange betalare.
/Ola Strömberg”

Ni kan läsa all information här, även om du inte har ett konto på Facebook så kan du läsa om insamlingen.

Så kom igen nu alla rally-lovers och Opel-lovers … dela artikeln på Facebook så får vi se om ”People’s choice” i Midnattssolsrallyt redan är avgjord innan anmälan öppnar.

Annons