Latvala rullade sin nya WRC-Yaris på test

Ska man testa gränserna ordentligt så ska man, och det var vad Rally Sweden-vinnaren Jari-Matti Latvala gjorde i spanska Málaga tidigare under måndagen. Rullningen fångades på film när Latvala gjorde det med stil.

Efter den suveräna inledningen för Jari-Matti Latvala med en andraplats på asfalt och is i Rallye Monte Carlo som följdes upp med segern på snö och is i Rally Sweden är det nu grusunderlag som gäller när nästa stopp är Rally Mexico senare i mars. Och den finske rallystjärnan vet nu vart gränsen går på grus.

Under ett test i spanska Málaga blev det lite för mycket av Maximum attack med den japanska rallybilen från Finland och den första rullningen, vad vi vet, med Toyotan var ett faktum.

Vi får hoppas att duon i bilen klarade sig utan blåmärken eller kaktusar i kupén när de landat vid sidan av vägen. Och att de nu vet vart gränsen går inför det stundande mexikanska VM-rallyt.