Sébastien Loeb i testtrubbel inför det svenska VM-rallyt

Hyundai leder märkes-VM efter Rallye Monte Carlo, men inför Rally Sweden och tester i norra Sverige åkte teamet på problem efter att Sébastien Loeb rullade Hyundaien på test och tvingade mekanikerna att jobba för full för att få den iordningställd till Mikkelsen dagen efter.

Sébastien Loeb som inte kört ett vinterrally sedan 2012 har mycket att ta igen till det stundande Rally Sweden fdf

Annons:

Till Motorsport.com bekräftar en talesperson för teamet att Loeb slog i en snövall och rullade WRC-Hyundaien på en av dagens sista testrundor. Men som synes på filmklippet högst upp så verkar den gamle världsmästaren och hans trogne co-driver Daniel Elena ha kvar takterna. Och vi får hoppas att Sebastién nu testat gränsen för hur hårt det går att pressa en 2019-års WRC-bil på snö och is.

YouTube-kanalen Rourebel har även filmklipp på de övriga i teamet.

Andreas Mikkelsen verkade inte ha några problem med sina rundor i den lappade Hyundaien.

Tvåan i Rally-VMs premiärtävling, Thierry Neuville, verkar ha en extra växel – vilket ladd han har! Inget prutande här inte för teamets förste förare och utmanare om VM-titeln 2019.

Annons: