”Best of Bosse” – Marcus Grönholm i Rally Sweden 2019

Marcus Grönholm gav sig själv en försenad 50-års present när han kom till start i det svenska VM-rallyt bakom ratten på en Toyota Yaris WRC. Här är bästa klippen och citaten från helgen i de värmländska skogarna.

Det skulle han blivit en start i Rally Sweden redan ifjol för Marcus Grönholm, som en 50 års-present till sig själv, men det gick inte rodda ihop då. Men ett år senare kom den finske rallystjärnan till start i en Toyota Yaris WRC.

Och säkerligen fick den finske dubble världsmästaren en adrenalinupplevelse. Den roligaste sträckan rent tidsmässigt var nog i ”slushen” på travbanan på torsdagskvällen då han gick ut mot, och kom före sin sista stora kombattant, Sebastian Loeb.

Men sen blev det mer action än tider, säkert det ”Bosse” ville ha, och här har ni ett klipp med de bästa kommentarerna, sladdarna och stunderna under Rally Sweden 2019.