Ott Tänak bakom ratten på sin nya Hyundai i20 WRC

Ott Tänak och Martin Järveoja han knappt uppdatera statusraden på Facebook till världsmästare innan de sa tack och bock till Toyota och skrev på för Hyundai. Tråkigt för några, roligt för andra men spännande för alla. För vilken säsong och vilka bataljer vi har att vänta under nästa år.

Efter en Silly season som heter duga, och då har inte ens M-sport presenterat sina förare, med förare och co-drivers som bytt team och bilar med varandra var det idag dags för regerande världsmästaren Ott Tänak att hoppa in bakom ratten på sin Hyundai i20 WRC. En bil som tog konstruktörsmästerskapet 2019. En oslagbar kombination i Rally-VM 2020?

Här på Youtube-kanalen Rallye Luminy13 får ni se och höra den estniske världsmästaren pressa den koreanska rallybilen till max på asfalten i de franska alperna.

Med teamkamrater som Theirry Neuville, Daniel Sordo och Sébastien Loeb blir Hyundai Motorsport urstarkt nästa säsong.