Här kraschar Klausner sin Audi Quattro inför Jänner Rallye 2020

Aj aj aj …  publikfavoriten Christof Klausner och hans co-driver Martin Passenbrunner for av vägen och tyglade till sin Audi Quattro rejält redan på shakedown inför Jänner Rallye 2020. Här är film på avåkningen.

Antalet inlägg och poster på sociala media på den sladdande och driftande Audi Quattron med Christof Klausner bakom ratten måste uppgå till sjusiffrigt. Inte sällan har satsningen och attacken gått över gränsen, men den tyska rallybilen har oftast på något sätt kravlat sig upp på vägen igen.

Men det här året fick en sämre start, se klippet nedan där Christof och Martin tappar greppet i en snabb vänster utför och inte ens världens mest kända fyrhjulsdrift kunde rädda duon den här gången.

Avåkningen får kategoriseras som hård och vi hoppas att besättningen är så okej de kan vara efter ett sånt hastigt stopp. Och att Audin snart är tillbaka igen.

Mer film från shake down inför Jänner Rallye hittar du här.