Film från Rally Sweden 2020 Fredag SS3 och SS5

Annons

Film från fredagens etapp av Rally Sweden 2020 från SS3 och SS5. Frågetecknen för underlaget rätades snabbt ut till utropstecken när det VM-bilarna for fram på de frusna vägarna.

Klippet från Rally Sweden börjar i Norge med en redig hårnål i slutet SS3 Finnskoga. Det som såg näst intill omöjligt ut att kunna runda från början klarade WRC-bilarna och de andra galant.

Eller nästan alla, Kalle Rovanperä fick inte till det och råkade ut för ett litet motorstopp på en sekund eller två. Lite orutin och otur. Ett kort stopp som kan visa sig kunna påverka slutplaceringen då det skulle skilja sekunder mellan konkurrenterna i totallistan inför den sista sträckan.

Sen fortsätter vi vidare till Torsby och publiksträckan ovanför flygplatsen och Service Park. En hårnål till, eller i alla fall ett vägbyte utför kan man säga. Och ytterligare bevis på den galna fjädringsvägen på bilarna i WRC när de genade genom svängen.

Annons

 

Annons