GN Motorsport siktar på Team-guld med PG Andersson

Annons

Anmälningarna till årets Teammästerskap i Rally-SM fylls på, nu senast GN Motorsport som mönstrar en JVM-mästare. Tillsammans med bland andra PG Andersson, Mattis Olsson, Joachim Grahn och jokerförare blir det en het utmanare om guldet.

GN Motorsport gör en storsatsning mot guldet i Teammästerskapet under Rally-SM. De toppar med självaste PG Andersson som gör comeback.

– Vi är väldigt stolta i GN Motorsport att få ihop detta team och ser verkligen framemot att starta säsongen 2020, säger teamcheferna för GN Motorsport, Staffan Andersson och Rickard Nilsson.

Teamet kommer bestå av följande förare/codrivers
PG Andersson/Anders Fredriksson, Ford Fiesta R5
Isac Nordström/Karl-Johan Borhammar, Ford Fiesta R2
Mattis Olsson/Marcus Sundh, Ford Fiesta R5
Lucas Hägg/Daniel Borgqvist, Ford Fiesta R2
Joachim Grahn/Per-Börje Andersson, Ford Fiesta WRC16
Dessutom kommer de under säsongen att använda sig av ytterligare en jokerchaufför

Annons

– Inför var SM-deltävling kommer vi toppa laget för att maximera möjligheten att ta så mycket poäng som mjöligt i enlighet med reglerna för Teammästerskapet, fortsätter teamcheferna.

PG Andersson kommer till start med Anders Fredriksson i högerstolen i deras Ford Fiesta R5:

– Trodde rallygiftet gått ur kroppen, men det vaknade till liv igen! Jag kommer kämpa för att hålla fanan högt men vet att det var några år sedan jag tävlade på denna nivå. Skall bli ett roligt år tillsammans med GN Motorsport och kämpa för teamets bästa samt det viktigaste utav allt försöka vinna Rally-SM!, berättar PG.

Isak Nordström och Karl-Johan Borhammar

Isak Nordström och Karl-Johan Borhammar kör en Ford Fiesta R2.
– Riktigt kul att vara en del utav GN Motorsport och ha deras kunskap och kompetens bakom sig. Ser framemot ett roligt år tillsammans! Foto: Jonny Persson

Dessutom är även Lucas Hägg och Daniel Borgqvist med i teamet och de kommer att köra en Ford Fiesta R2 samtidigt som Mattis Olsson och Marcus Sundh tar steget upp i år och kör hela SM-säsongen i en Ford Fiesta R5.

En riktig häftig satsning med andra ord och de kommer att bli tufft värre om tiondelar och SM-poäng i Rally Vännäs och premiären av Rally-SM.

 

Annons