Film: Classic Rally 2 – 35 minuter med historiska rallybilar

Här kommer över 35 minuters rallyfilm med sladdande historiska rallybilar från Österlen via Bergslagen till Uppland. För dig som gillar gamla bilar som bjuder på både finåka, sladd och en ett och annat överladd.

Det var tänkt att bli en uppföljare till Classic Rally 1, men tiden räckte inte till för en DVD-produktion och mycket av grundmaterialet har legat sparat i några år. Men nu släpper vi klippen på Motorsport4sales Youtube-kanal, och ger filmen namnet Classic Rally 2.

Vi hoppas också att filmen ger lite lindring i dessa Corona-tider för alla rallylovers där ute som sitter hemma på kammaren och längtar till depån och rallyskogen.

Tävlingar som är med på filmen är: 2014 – Simrishamnsmixen och Rally Sigtuna. 2015 – Violenrallyt, Kopparsvängen och Allan Widéns Minne.