Film: Gruvrundan 2016

Här kommer 13 minuters rallyfilm från Gruvrundan anno 2016. Det är blandade bilar, svängar och några sladdar från den fina tävlingen som avgjordes i slutet på sommaren, den 27 augusti för att vara noga.

Nästan 200 bilar kom till start när Åtvidabergs MK arrangerade sin tävling Gruvrundan i slutet på sommaren 2016. 155 av dessa nådde målet och snabbast av alla blev Eddie Hörbing och Björn Nilsson i deras Ford Fiesta R5.

Totaltvåa endast 6,5 sekunder efter vinnar-Forden blev Jimmy Olsson och Conny Sundqvist i deras Mitsubishi Evo IX. Snabbaste 2wd blev Jens Branteström och Jens Christensen i deras Nissan Sunny med en femteplats totalt.

För dig som vill se hur det såg ut och lät när tävlingen avgjordes kommer en 13 minuters film. Det är blandade klipp från olika svängar och alla bilar som kom med på minneskortet är även med på filmen.

Fotograf: Henrik Dahlgren.