Flodin och Bergsten kör för fjärde raka i SM-finalen

Ett säkrat mästerskapsguld stoppar inte Patrik Flodin och Göran Bergsten från SM-start – i helgen är de med och kör SM-finalen i Sandviken med målet att kamma hem fjärde raka deltävlingssegern.

– Vi kommer inte till start för att bara ha kul, utan självklart är målet att vinna, säger Patrik.

Patrik Flodin och Göran Bergsten har i år rattat Björn Engströms potenta Volvo Grupp H i Rally-SM. De båda har inte bara haft riktigt kul i bilen, de har kammat hem alla tre körda SM-deltävlingar och säkrat SM-guldet. Det stoppar dem inte från att köra för seger även i SM-finalen under Rally Bilmetro i Sandviken på lördag.

– Vi kommer inte till start för att bara ha kul, utan självklart är målet att vinna. Det ska även bli roligt att få köra med Tom Kristensson igen, han kommer säkert vara med och bjuda upp till fight, säger Patrik.

Göran håller med och tycker det vore skönt att försöka avsluta säsongen med seger.
– Att vinna fjärde tävlingen i rad i år är en bra morot att ha inför helgen, avslutar Göran.