Finalen i Asfalts-SM i Tierp öppen för publik

Annons

Lördagens dubbel-final i Asfalts-SM som körs på Tierp Arena är öppen för publik. Se bilarna göra upp i Asfalts-SM och Volvo Euro Cup i en maxad rallylördag.

Däcksskrik, kamp om SM-titlar och krängande Volvos, det är vad publiken har att vänta på lördag när det är finalhelg i Asfalts-SM med några av landets bästa förare och lokala hjältar gör upp samtidigt som deltagarna i Volvo Euro Cup tävlar på hemmaplan i Sverige.

Första start är redan klockan 09.00 då SM-fältet kör den nästsista deltävlingen och sen är det rally och kamp om tiondelar för hela slanten med bland annat P-G Andersson, Robin Svensson, Lars Stugemo, Emil Karlsson och Pontus Westman för att nämna några.

Tidschema för lördagen (preliminärt)
Asfalts-SM Deltävling 3: Start kl. 09.00 Prisutdelning 30 min efter sista bil i mål.
Volvo Euro Cup: Cirka kl. 11.00 (i uppehållet mellan SM-deltävlingarna).
Asfalts-SM Deltävling 4: Start kl. 13.00 Prisutdelning 30 min efter sista bil i mål.
Volvo Euro Cup: Cirka kl. 15.00 (efter SM-klasserna)

Annons

Så lägg in vattenflaskor på kylning, preppa äggmackor och packa solskyddskrämen så ses vi på Tierps Arena om bara några timmar. För senaste nytt läs PM och anmälningslista hos Motorsportsidan samt information på MK Tierps hemsida om inträdesavgift mm.

Fotnot –

Annons