Lima MS bjuder in till Limaracet som ingår i Back-SM 2021

Annons

Från höga snövallar till grus och augustiväder. Lima MS står som värd för tredje och fjärde deltävlingen i Back-SM när de arrangerar Limaracet.

Lima, Limedsforsen, Torgås … det är inte bara vinter, höga snövallar och rally i mars. Det är även backtävling när Lima MS arrangerar Limaracet som avgörs i dagarna två, och ingår i Back-SM, nu den 7 och 8 augusti.

1266 meter uppför Mattåsbacken mot folkracebanan är det som gäller, ett träningsåk och två tävlingsåk per dag. 66 ekipage har redan anmält sig i de åtta olika klasserna och än finns det platser kvar. Länk till Inbjudan och anmälningslista finns i Tävlingskalendern.

Bland de redan anmälda till tävlingen finns Andreas Israelsson, Mikael Lundberg, Andreas Levin, Oskar Sundell, Dick Larsson, Tomas ”Lången” Pettersson, Jennie-Lee Hermansson, Dan Hoff och Emil Persson.

Annons

Incar från 2020 med rallycrossföraren Henrik Hamberg från Hede MK.

Administrativ incheckning och besiktning börjar redan på fredagskvällen klockan 18.00 och första träningsåk klockan 10.00 på lördagen respektive söndagen.

Antalet startande är maximerat till 120 så än finns det platser kvar, men den ordinarieanmälningstiden går ut klockan 18.00 på söndag den 1 augusti, så passa på att skicka in din anmälan redan nu.

Annons