Gästabudstrofén 2022 Resultat, tider, bilder, nyheter

Annons:

Här hittar du resultatlänk, tider och information om programförsäljning mm för Gästabudstrofén lördagen den 4 juni.

2022 års upplaga av Gästabudstrofén ingår i Svenska Rallycupen, Supercupen i rally, Stockholms DM samt Ladies in action. Det lockade 138 ekipage att anmäla sig till den populära tävlingen som i år körs i början av sommaren, den 4 juni närmare bestämt.

Start och mål är förlagt till Vrena Folketshus norr om Nyköping. Första start är redan klockan 09.00 på morgonen, så ingen sovmorgon för Södermanlands, och tillresta, rallylovers.

Totalt mäter SMK Nyköpings rally cirka 184 kilometer varav cirka 50 km är fördelat på sex stycken olika specialsträckor.

Om tekniken är med oss så kommer vi att lägga upp bilder från tävlingen under dagen och efter på vår facebooksida www.facebook.com/motorsport4sale

Annons:

Startordningen för klasserna är:
Klass 9: Ungdomsrally
Klass 1: 4 WD/ R5/ WRC
Klass 2: A förare 2 WD
Klass 3: B förare 2 WD
Klass 7: A+ B förare GrE
Klass 5: A+ B förare VOC, GrF, GrN 0-1400cc.
Klass 8: AppK A+B+C förare 2WD-81
Klass 7: C förare GrE
Klass 4: C förare 2 WD
Klass 6: C förare VOC, GrF, GrN 0-1400cc.

Karta och program finns att köpa vid start och mål samt hos Handlarn i Vrena från klockan 07.00 på lördagsmorgonen och från klockan 07.30 hos Preem i Oppeby. Även Din lilla mack i Stigtomta säljer karta och program, med start klockan 08.00.

OBS – Viktigt meddelande! På grund av den stora vattenläckan i Nyköping med omnejd tidigare i veckan så är vattnet i Nyököping och även Vrena dåligt att dricka. Det kan även vara svårt att köpa vatten i butiker. Så ta med eget vatten på flaska och dunk så att ni inte riskerar att stå utan.

Resultatlänk för Gästabudstrofén 2022
Resultat Gästabudstrofén 2022 (Raceconsulting)

Annonser: