Dennis Rådström efter Rally Lima 2023

Annons:

Rallyföraren Dennis Rådström från Torsby tog en fjärdeplats i premiären av Rally-SM under lördagen i Lima i Dalarna.

Tillsammans med sin co-driver Johan Johansson från Valdemarsvik hade Torsbyföraren Dennis Rådström en stabil comeback i den högsta klassen, Internationella fyrhjulsdrivna, med sin Volkswagen Polo R5 med flera topptider i den tuffa konkurrensen.

– Det har vart grymt kul att vara tillbaka. En lång utmanande tävling med både ups and downs, och helt fantastiskt fina vägar. Vi gjorde två riktigt bra och konkurrenskraftiga tider, varvat med bromsproblem, säger Dennis.

Tävlingen var Dennis första bakom ratten efter ett och ett halvt år borta från sporten, och med ett bra resultat i premiären av Rally-SM i Rally Lima ser man framåt mot fortsättningen.

– Vi slutar på en stabil fjärdeplats. Finns en del att jobba på, både hos ekipage och bil. Nu ser vi framemot sommarkörningen och gruset. Stort tack till alla som gjorde vinterkörningen möjlig, avslutar Dennis.

Annons:

Kalender Rally-SM 2023:
4/2 Rally Lima, Lima
18-20/5 South Swedish Rally, Älmhult
16-17/6 Skilling 500, Skillingaryd
18-19/8 EC Snapphanerally, Hässleholm
8-9/9 Rally Arvika, Arvika

Annonser: