Mattias Adielsson inför Rally Lima

Annons:

Mattias Adielsson inför lördagens SM-premiär i Lima med nya bilen i en ny klass men med hans tidigare guld-codriver.

Göteborgaren Mattias Adielsson till start i Rally-SM med en ny bil, i en ny klass, men med en nygammal kartläsare. Nu är det en Toyota Corolla i den nationella 2wd-klassen som gäller för Adielsson och nygamle kartläsaren Bosse Holmstrand.

– Möjligheten att komma till start i Rally-SM med en ny bil dök upp under hösten och det kändes helt rätt. På något sätt kände jag att tiden inte riktigt finns för att driva en satsning med en Rally2 bil just nu, men det här ska bli riktigt roligt och det är en fantastisk bil vi ska köra. Roligt att Bosse Holmstrand vill vara med i år, vi har ju fina minnen från 2014 då vi tillsammans vann ett SM-Guld, säger Mattias Adielsson.

Mattias Adielsson och Bo Holmstrand går ut på lördag morgon i Rally Lima med nummer 83 på bilen som fjärde bil i klassen.

– Vi kommer att få det tufft, i den här klassen får man ingenting gratis. Det kommer krävas att vi presterar på topp för att kunna slåss om segern bland alla dessa snabba chaufförer. Det känns lite som att starta om karriären allt är lite enklare med en sådan här bil, nu kommer vi dock inte bara var med utan det är ett SM-guld i nationella 2WD som vi siktar på, avslutar Mattias Adielsson.

Annons:
Annonser: