Gestrikekannan 2024 – Resultat, tider och bilder

Annons:

Gestrikekannan anno 2024 ser ut att bli vinterns storrace med närmare 130 startande. Här är länk till resultat, bilder och tider.

Det rasslade till i anmälningslistan till 2024 års Gestrikekannan. Och nu på morgonen på tävlingsdagen (lördagen den 27 januari) är det 126 ekipage i de olika klasserna som ska göra upp över tre isiga specialsträckor.

Start och mål är, som brukligt, förlagt vid Folkets Hus i Järbo. Där blir det mycket rallygodis att kolla in för publiken under morgon, förmiddag och över lunchen då tävlingen inte startar förens klockan 14:00. Första bil i mål beräknas vid 17:00-tiden.

Programförsäljning sker hos Kjellas i Jädraås, Handlarn i Ockelbo, Ica Nära Järbo samt vid Folkets hus i Järbo.

Arrangören Järbo MK har jobbay ihop ett rally som mäter 120 kilometer totalt, varav 61 kilometer av dessa är fördelat på tre stycken olika specialsträckor.

Annons:

Den lite senare starttiden än vanligt är för att hinna med de två varv av rekognosering som är tillåtet för de startande som vill. Dock får inte deltagarna Klassiska Rallycupen reka, utan de kör old school.

Tävlingen ingår i NNBF FM, 1300 Rallycup, Klassiska Rallycupen samt VOC Mekonomen Rally Vintercup.

Startordning för Gestrikekannan 2024
1300 Rallycup
Klassiska Rallycupen
VOC Mekonomen
A 4wd
A 2wd
A Grupp F /N1
A Grupp E
B 4wd
B 2wd
B grupp F /N1
B grupp E
C 4wd
C 2wd
C Grupp F/N1
C Grupp E
Ungdomsrally

Om teknik, tid och mottagning är med oss så kommer det upp bilderhemsidan samt på vår Facebook-sida, www.facebook.com/motorsport4sale.

Resultatlänk för Gestrikekannan 2024
Resultat Gestrikekannan 2024 (Race Consulting)

Annonser: