Svenska Sprintserien Vimmerby 2024 – Resultat, tider

Annons:

Äntligen dags för Svenska sprintserien igen när det är Vimmerby MS som står för premiären. Här är resultatlänk, tider med mera.

OBS – på söndag startar tävlingen klockan 09:30!

86 ekipage är anmälda till 2024 års premiär av Svenska sprintserien för rally- och rallycrossbilar, med några färre som valt att stanna kvar till söndagens deltävling.

Inte riktigt fullt hus med andra ord, men det kompakta tävlingsformatet och blandningen med rally- och rallycrossbilar ute på slingan gör att arrangören Vimmerby MS tävling kommer bjuda på en actionfylld helg i Gnagaredalen lördag den 20 april och söndag och den 21 april.

Upplägget är som tidigare, med en deltävling på lördagen och en på söndagen. Deltävlingarna består av ett träningsåk följt utav två tävlingsåk där det snabbaste åket räknas. Undertecknad redaktör som varit på flera deltävlingar, främst i Västerås, rekommenderar att man är på plats redan till den obligatoriska träningen då förarna testar gränserna direkt. Det vill man inte missa.

Annons:

Plats är som sagt Gnagaredalen och första start (som är träningsåket) är på söndag klockan 09:30.

Resultatlänk för Svenska sprintserien Vimmerby 2024
Resultat Svenska sprintserien Vimmerby 2024 (TP Data)

Annonser: