SSR Weekend 2024 – Resultat, tidsschema, programförsäljning, tider

Annons:

South Swedish Rally anno 2024 blir tre olika tävlingar på tre dagar – här är resultatlänkar, information, programförsäljning och tider att ha koll på.

Det vankas en riktig rallyfest under Kristi himmelsfärdshelgen i Småland, så som det ska vara. Den 48:e upplagan av South Swedish Rally blir SSR Weekend och bjuder 2024 upp till tre olika tävlingar från torsdag till lördag.

Två sprintar (2×2 specialsträckor) ska köras på torsdagen och fredagen innan själva huvudtävlingen som körs på lördagen och består av sju specialsträckor.

Underlaget är grus och det erbjuds även möjlighet att köra rekognosering inför alla tre tävlingar.

Rally HQ är förlagt vid Millebygden Arena utanför Älmhult.

Annons:

Programförsäljning börjar klockan 12.00 på onsdagen den 8 maj vid ICA Nära (Liatorp), Lanthandeln (Agunnaryd), Lars Dufva (Osby), Lanthandeln (Häradsbäck) och ICA Maxi, Älmhult.SSR Rallysprint 1 – Torsdag 9 maj
Första tävlingen ut är SSR Rallysprint 1, vid Millebygden Arena och som är deltävling 1 i SSRC. Tävlingen består av två specialsträckor som körs två gånger. Tillsammans mäter de fyra specialsträckorna 14 kilometer, och tävlingen totalt 30 kilometer.
Första start är klockan 16:00 och det är 72 bilar anmälda.
Resultatlänk för SSR Rallysprint 1 2024
Resultat SSR Rallysprint 1 2024 (Resultatservice)SSR Rallysprint 2 – Fredag 10 maj

Andra tävlingen ut är SSR Rallysprint 2, vid Osnaköp Sprinten och som är deltävling 2 i SSRC. Tävlingen består av två specialsträckor som körs två gånger. Tillsammans mäter de fyra specialsträckorna 15 kilometer, och tävlingen totalt 50 kilometer.

Första start är klockan 16:00 och det är 78 bilar anmälda.

Resultatlänk för SSR Rallysprint 2 2024
Resultat SSR Rallysprint 2 2024 (Resultatservice)SSR Rally – Lördag 11 maj

SSR Weekend avslutas med den stora tävlingen, SSR Rally. En tävling som ingår i MAS Rallycup och VOC Mekonomen Rally. Totalt ska sju olika specialsträckor avverkas. De har en sammanlagd längd på cirka 66 kilometer och den totala på cirka 205 kilometer.

Första start är klockan 09:00 och det är 84 bilar anmälda.

Resultatlänk för SSR Rally 2024
Resultat SSR Rally 2024 (Resultatservice)

 

Annonser: