Live från kvalificeringen inför BAUHAUS Royal Rally of Scandinavia 2024

Annons:

Följ det spännande tidskvalet inför 2024 års BAUHAUS Royal Rally of Scandinavia som avgörs med start klockan 14:00 på torsdagen den 13 juni.

Arrangören av BAUHAUS Royal Rally of Scandinavia fick hastigt och (o)lustigt hitta en ny sträcka för träning och diskvalificering inför den tredje EM-deltävlingen i Rally. Och som de rutinerade rallyarrangörerna de är så ordnade det upp sig – och nu ska det hållas fullt på den 4,64 kilometer långa sträckan Galtryggen.

Träningen startar redan klockan 11:00 medans själva tidskvalificeringen, och tv-sändningen, startar klockan 14:00. Då kör de snabbaste om att kunna välja startordning för själva rallyt som startar på torsdagskvällen.

Här kan du följa den spännande kvalificeringen live på YouTube.

Tiderna från träningsåken och kvalet finns också på.

Annons:

Annonser: