Henning Solberg kommer till start i Vodafone Rally de Portugal

Annons

Henning Solberg är tillbaka i WRC igen när den fjärde deltävlingen körs i Portugal den 3-6 april. Den Skruvat-sponsrade Fiestan är ett av 15 WRC-ekipage som kommer till start i Vodafone Rally de Portugal.

 

Efter sjundeplatsen i det svenska VM-rallyt hoppas nu den norske rallyprofilen tillbaka i VM igen, tillsammans med codrivern Ilka Minor hoppas han på att det blir fler starter i årets VM.

– Jag saknade rallysporten mycket förra året och jag hoppas att kunna köra så många rallyn som jag kan den här säsongen. Jag jobbar 24 timmar om dygnet för att hitta fler sponsorer, berättar Henning till wrc.com om sin VM-satsning tillsammans med Skruvat.no.

Annons

– Jag kan inte vara realistisk och säga hur många rallyn jag ska köra eftersom jag vill göra allihopa, berättar han vidare till wrc.com. – En dag kommer jag att hoppa ner i en stor hink med pengar och då kan jag köra hela mästerskapet med ett tre bils team, med mig själv, min son och Pontus Tidemand (Solbergs styvson)!

Vi hoppas så klart att Henning hittar sin hink, men tills dess så hoppas vi på framgångar för den glada rallyprofilen från Norge i årets Rally-VM.

 

Annons