EMK-kannan ingår i Sverigeserien för VOC Mekonomen Rally

Annons

I fredags blev det klart att EMK-kannan i Eskilstuna den 13 september kommer att ingå i Sverigeserien för VOC Mekonomen rally samt den nyinstiftade Sommarerien.

 

EMK-kannan kommer med sin placering i andra halvan av säsongen att vara en viktig kugge i hur de båda seriernas prisbord med ett totalt värde av 200 000 kronor ska fördelas.

Med detta har vi parerat och ersätt de inställda vintertävlingarna som den osannolikt milda vintern ställde till. SverigeSerien är nu komplett. Men, fortfarande väntar vi på att kunna offentliggöra ytterligare två tävlingar i vår nya SommarSerie. Information om den av dessa som ligger på försommaren kommer mycket snart, där är det bara detaljer som återstår. Och kort därefter hoppas vi också kunna presentera SommarSeriens sista okända kort, den tävling som ligger på hösten, berättar cupansvarige Roger Fransson och fortsätter:

Annons

– Eskilstuna MK bjuder alltid på fina tävlingar, bra arrangemang och härliga rallyvägar, det vill säga precis som det ska vara då det vankas SverigeSerie. Detaljerna är ännu inte kända men de presenteras så snart de är på plats.

Fullständiga kalendrar liksom serieregler kommer inom kort att finnas på cupens hemsida www.vocmekonomenrally.com under vinjetterna TÄVLINGAR respektive TÄVLANDE.

Annons