Per Eklund till Westombanan med sin VW Beetle

Annons:

Rallycross-legenden och nestorn Per Eklund är tillbaka i RallyX igen. Eklund som deltog i finalen på Solvalla 2014 är nu på startlinjen igen när RallyX kommer till Arvika och Westombanan.

Eklund kommer till start i den nybyggda VW Beetlen som gjorde sin debut under VM-deltävlingen i Höljes med norrmannen Daniel Holten bakom ratten. Nu är det Per Eklunds tur att sitta bakom ratten på den omåttligt populära folkvagnen som fått inspiration från den legendariska Herbie.

– Det ska bli kul att köra på hemmabanan igen det var många år sedan sist, speciellt med den här nya Beetlen, säger Per Eklund inför tävlingen hemma i Arvika.

Eklund gjorde en bejublad comeback under VM-deltävlingen i Höljes och nu är det första gången han kör Beetlen i tävlingssammanhang. Räkna med att Per kommer ha ett enormt publikstöd på hemmaplan i Arvika under lördagens RallyX-tävling.

Per Eklund och VW Beetlen finns att beskåda under fredagen på Arvika Torg där RallyX kommer ha flertalet bilar på plats för en uppvisning klockan 12:00.

Annons:
Annonser: