Rally Kil Värmland Volvo Sommar Grusvägar

Annons

En rubrik som säger det mesta, för lördagen den 15 augusti arrangerar Kil MK Bil sin tävling Rally Killingen som i år ingår i VOC Mekonomen Rally samt FM/DM Västra.

2015 års Rally Killingen mäter 14 mil totalt och utav dessa körs 44 kilometer på specialsträckor som är 5 till antalet varav en körs delvis två gånger. Noterna är skrivna av Gunnar Barth.

Start och mål är förlagt till Ishallen (Billerudshallen) i Grums där första tävlingsekipage ger sig iväg klockan 10.30. Tävlingen ingår i VOC Mekonomen Rally samt även prestigfull deltävling i FM/DM Västra och det krävs ingen Einstein för att förstå att här kommer det att sladdas hej vilt med Volvo-bilar, trimmat som otrimmat.

VOC Mekonomen Rally

Annons

Söndagen den 9 augusti klockan 18.00 går ordinarie anmälan ut och det är med nästan en vecka kvar 32 ”VOCar” anmälda, eller 34 för vara exakt och räkna med två duktiga Ungdomsrally-Volvos, Andreas Karlqvist och Elias Lundberg, som har sällskap av Linus Isaksson i en Golf.

Bland de trimmade 2wd utmanas Volvoförare som Stefan Axelsson, Jimmy Olsson och Kristoffer Karlsson för att nämna några utav snabbåkande Fwd, vad sägs om Andreas Levin och Billy Johansson i varsin Nissan Sunny och Ludvikas Tobias Johansson i en turbo-Saab.

Totalt är det närmare 80 anmälda redan nu på måndagskvällen och fler kommer det att bli. Inbjudan, E-anmälan och Anmälningslista hittar ni här på Resultatservice.

Annons