Patrik Flodin tillbaka och redo för SM-finalen

På fredag är det final i årets SM-serie och Patrik och Göran kommer att finnas på startlinjen med Grupp-H Volvon. När SM kördes i Uppsala 2013 var Patrik och Göran med i toppen och hade en tight sekundstrid om tredjeplatsen. En fight som de förlorade på sista sträckan och fick nöja sig med en fjärdeplats.

I år vill Patrik har revansch och inför SM-finalen har han testat bilen under Siljasvängen som kördes i helgen. Han och Morgan Olsson kammade hem totalsegern före Niklas Hägg och Tommy Ström.

– Jag ser fram emot starten och hoppas det kommer att gå lika bra som 2013 och är liknande vägar. Det passade oss och GruppH-Volvon bra, berättar Patrik.

fredag drar rallyt igång med två sträckor och på lördagens körs åtta avslutande sträckor. Det är totalt 29 startande i den tvåhjulsdrivna trimmade klassen, där Patrik och Göran Bergsten kör med startnummer 80 på Volvon.

Mer info hittar du som vanligt på www.patrikflodin.com.