Fjolårets bronsmedaljör Viktor Johansson är tillbaka i Supercar Lites

Annons

Fjolårets bronsmedaljör i Supercar Lites är tillbaka. Viktor Johansson från Älvsbyn kommer till start RallyX Nordic i på Solvalla 2-3 september.- Final är definitivt målsättningen, sen skulle det inte skada med en pallplats, säger han.

Viktor Johansson, som under 2015 körde hel säsong i RallyX, tar nu sats för en fortsättning i klassen. Hittills i år har norrlänningen tävlat i den supernationella klassen där han fått stor uppmärksamhet. Inte bara för sina resultat på banan. När han valde att tävla i en regnbågsfärgad BMW till stöd för HBTQ-personer valde en sponsor att hoppa av och händelsen uppmärksammades i media.

Viktor Johansson med sin färgglada BMW

Norrlänningen blev också omskriven när han deltog i Pride-paraden i Stockholm.

Annons

Nu är Viktor tillbaka i en Supercar Lites-bil. I Solvalla ska han tävla för JC Raceteknik och målsättningen är som sagt hög i comebacken. Johansson pratar om final och drömmer om pallen.
– Men det är trots allt en stund sedan jag körde i Supercar Lites så det blir nog att skynda långsamt, säger han också inför återkomsten.

Nu återstår det att se om Johansson kan utmana regerande mästaren Tobias Brink och serieledaren Thomas Bryntesson på Solvalla den 2-3 september.

Fakta om Viktor Johansson
Ålder: 26
Hemort: Älvsbyn
Klubb: Tväråns IF
Team: JC Raceteknik

Annons