Jacob vill fortsätta det vinnande spåret

Annons

Nu är det dags för slutspurten av årets SM säsong. Till helgen åker Jacob och Co-drivern Malin till Linköping för näst sista deltävlingen av årets Rally-SM, och målet är klart. -Vi tänker fortsätta i det vinnande spåret och ta en ny seger i Linköping, säger Jacob.

-Det är riktigt tight i tabellen där vi leder med endast en poäng till Erik Telehagen som är närmast bakom, så att ha ett litet större försprång i finalen i Uppsala vore optimalt, berättar Jacob inför helgens SM-deltävling.

Tävlingen startar på fredagkvällen med 3 stycken sträckor. Totalt ska det köras nio sträckor på sammanlagt 12 mil.

– Det kommer bli en tuff tävling då vi är den största klassen i hela SM-fältet och många åker fort. Dessutom så kommer vi på lördagen köra den längsta specialsträckan i Rally-SM som mäter hela 35 kilometer.

Annons

-Den sträckan kommer bli utmanade både för bil, besättning och däck. Men det blir en utmaning vi ser fram emot, avslutar Jacob.

Annons