Dennis Rådström hittade tempot i Bergslagen inför SM-premiären

I lördags var Dennis Rådström och Johan Johansson på plats i Grängesberg för att slipa på formen inför den kommande helgens SM-premiär i Söderhamn. Tyvärr blev det bara en sträcka för duon, men resultatet på den sträckan visar att farten i Forden finns där.

Det drar ihop sig för 2017 års Rally-SM och några som visade på snabbt tempo inför premiären i Söderhamn var Dennis Rådström och Johan Johansson som ställde upp i lördagens Bergslagsrallyt.

Dennis och Johan som tävlade i klassen för Framhjulsdrivna bilar med sin Ford Fiesta R2 satte sjätte bästa tiden totalt på den 12 kilometer långa första sträckan. Det mot många av Sveriges bästa tvåhjulsdrivna och fyrhjulsdrivna förare.

Dock var oturen framme redan på SS2 Björnjägaren då oljetråget gick sönder på den och duon tvingades bryta rallyt.

– Vi bestämde oss för att prova och gå ut hårt. Så vi körde i ett högt tempo direkt för att få upp farten inför SM-premiären. Tyvärr körde på en sten som låg mitt i vägen och skadade oljetråget, säger Dennis själv.

På lördag är det nya tag i Söderhamn och då går Dennis och Johan ut med startnummer 6 på Forden.

– Men vi är otroligt laddade inför SM-sprinten, och har höga målsättningar. Det är flat out som gäller nu, säger Dennis.