Pontus och Emil på presskonferens inför Rally Sweden

Annons

Ta chansen och lyssna på två kloka och duktiga blågula rallyförare som får inleda presskonferensen inför Rally Sweden. Pontus Tidemand och Emil Bergkvist berättar för pressen, och oss tittare, om deras tankar och målsättningar inför det svenska rallyt. Och det är inga blyga målsättningar.

Ta chansen nu och lyssna på vad några av världens bästa rallyförare tänker och ser fram emot inför Rally Sweden. Det över 20 minuter långa klippet inleds först av Skoda-föraren Pontus Tidemand och hans tankar hur viktigt en seger är för honom i jakten på WRC2-titeln.

Sen följer en (nästan?) mustasch-prydd Emil Bergkvist som berättar om hans planer och hur fort det kommer att gå på Knon-sträckan.

Kul att se hur den numera rutinerade Pontus och den,  i VM-sammanhang lite mindre erfarne Emil Bergkvist kunna prata så bra engelska och göra bra ifrån sig. Proffsiga bakom ratten och inför pressen.

Annons

Senare på klippet som spelades in efter Shake down berättar några av WRC-förarna om deras tankar. Craig Breen som kör sitt femte Rally Sweden visade på humor.

Ett helt klart sevärt klipp att få nörda ner sig i lite och få höra förarna tala lite från hjärtat.

En glad Emil Bergkvist

 

Annons