Världmästaren Sebastien Ogier testar inför Rally Sweden

Den regerande världsmästaren Sébastien Ogier testar för full inför Rally Sweden. Efter segern i premiären vill säkerligen den 35-årige fransmannen slå till med en seger på snö och is. Och visst har han den rätta attacken av det här klippet att döma.

Efter fyra VM-titlar med Volkswagen och två med M-Sport Ford, är fransmannen på väg mot en sjunde titel? Efter kampen i premiären av Rally-VM nere i Monte Carlo där Sebastien Ogier avgick med segern efter en stenhård kamp mot Theirry Neuville, väntar nu nya förutsättningar när det är dags för deltävling nummer 2 – Rally Sweden.

Hur bra kommer den franska Citroën C3 WRC-bilen att gå i värmlandskogen? På det här klippet från Fredrik Gustavssons YouTube-kanal kan man konstatera att Ford, Toyota och Hyundai kommer att få ta i. Lägg till en taggad Lappi i andra-bilen och den kan firas med en och annan croissant efter målgången i Torsby på söndag den 17 februari.