Uppladdning inför Rally Portugal 2019

WRC återvänder till Europa efter en dubbel i Sydamerika. Nu står det populära Rally Portugal på programmet – och det är ovissare än någonsin om vilket team och vilka besättningar som kommer att stå högst upp på pallen efter helgen.

20 specialsträckor uppdelat på tre dagar, med start på fredag och målgång på söndag över den legendariska Fafe-sträckan. Där har ni årets sjunde VM-deltävling, Vodafone Rallye de Portugal, i ett nötskal.

Förutom den väntade fighten om segern i WRC så har vi åter blågult i WRC2, där Emil Bergqvist och Patrik Barth nu gör sig redo att återigen möta några av rallyvärldens absolut främsta, både rutinerade herrar och herrejösses snabba ungdomar.

Tredje svensk på startlinjen är vår blågule VM-stjärna Jonas Andersson som har VM-rutin i massor, och åker R5-Polo med Ole Veiby.