Ole Christian Veibys krasch i Rally Estland

Annons

Det blev ett grymt slut på Rally Estland för Ole Christian Veiby och Jonas Andersson. Efter att tappat tid redan tidigt på rallyt så slutade det med en präktig rullning på den 16 specialsträckan.

Efter ett problemfyllt Rally Estland så låg norske Ole Christian Veiby låg på en 42 plats totalt i rallyt efter 15 specialsträckor. Tillsammans med svenske co-drivern Jonas Andersson så jagade de bra tider och tempo under söndagen.

Men det blev ett abrupt slut på rallyt för duon på specialsträcka 16. En snabb högersväng blev för tvärt och deras Hyundai i20 R5 som gick i klassen WRC2 for av vägen. Ett rejält dike gjorde att rullningen blev ett faktum.

Vi hoppas att grabbarna klarade sig så bra de kunde efter rulltårtan och att de får revansch snart igen.

Annons

Annons