P-G ser fram emot SM-fighten i East Sweden Rally

Annons

P-G Andersson kommer till Linköping och East Sweden Rally som SM-ledare. En position han tänker behålla efter helgens SM-deltävling. Det är upplagt för en spännande tätstrid i den publikfria tävlingen med andra ord.

Segern med GN Motorsports nya bil i Snapphanerallyt har placerat P-G Andersson och co-drivern Anders Fredriksson högst upp i SM-tabellen i rally trots att de bröt den första tävlingen.

– Jag ser fram emot en tät fight med Mattias Adielsson. Han kommer garanterat vara revanschsugen och gå för seger, men vi ska försöka upprepa prestationen från Hässleholm, berättar P-G.

Annons

Med 4,5 poäng ner till tvåan Thomas Thunström kommer P-G och Anders än en gång till start tillsammans med GN Motorsport med siktet inställt på fler SM-poäng.

– Jag ser fram emot rallyt och har testat bilen med lite nya inställningar för East Sweden Rally. Nu går bilen på full effekt igen efter ett sensorbyte, säger P-G.

101 förare är anmälda till East Sweden Rally som är den tredje SM-deltävlingen som är helt publikfri pga rådande Covid-19.  I P-G och Anders klass är det tio ekipage som kommer slåss om poängen.

– Jag tror dock inte jag kommer att ha samma fördel av att gå ut först den här gången, vilket vi hade sist med tanke på dammet, avslutar P-G.

Annons