Dennis Rådström avbryter EM-satsningen och siktar på 2021

Annons

Dennis Rådström avbryter sin satsning på Rally-EM och klassen ERC3 Junior. Efter två starka resultat i de första EM-tävlingarna väljer nu Dennis och co-drivern Johan Johansson att avsluta årets säsong och lägga fokus på ett starkt program till 2021.

– Rally är en ekonomiskt krävande sport, och arbetet med att få ihop ekonomin tar aldrig slut. Ibland går det arbetet bra, men i år har pandemin gjort att det blivit svårare och att fortsätta säsongen är tufft. Men vi ser väldigt ljust på framtiden och sitter definitivt inte stilla, utan det händer saker hela tiden som ser lovande ut inför nästa år, säger Dennis Rådström.

Säsongen 2020 har emellertid vart stark för Dennis och Johan som åkt mycket bil, och tar med sig fina framgångar från stora internationella tävlingar med segern i VM-tävlingen Rally Sweden som främsta resultat.

– Det har absolut inte vart en dålig säsong. Vi kom igång tidigt i vintras och har kört tre stora internationella tävlingar i VM och EM, och även kört en hel del andra tävlingar och tester. Vi tar med oss pallplatsen i EM i Lettland och segern i Rally Sweden som ett kvitto på en bra säsong, avslutar Dennis.

Annons
Annons