Film: Norasprinten den 24 oktober 2020

Film från Nora MKs tävling Norasprinten och det första åket. Alla bilar är med och inte bara en gång utan två gånger då sträckan kördes två varv.

39 bilar kom till start när Nora MK bjöd in till sin hösttävling Norasprinten. Alla förutom ett ekipage genomförde alla tre åken, som mätte 1,5 km per SS.

Det blev en Saab-seger då Vara MKs Matti och Magnus Johansson tog hem totalsegern i deras Saab 9-3. Tvåa totalt blev Mitsubishi-duon Joakim Süld (Östhammars MK) och Göran Adolfsson (Nora MK) i en Evo 9. C-föraren Patrik Albinsson från Fredriksbergs MK blev trea totalt i sin Volvo 940 med Hannah Göthberg från Ludvika MS i högerstolen.

Fyra totalt, segrare i 1wd blev C-föraren Johan Wendel från SMK Karlskoga med Robin Palmqvist från Degerfors RC. De körde en Peugeot 206 GTI. På en 35 plats totalt denna dag slutade Ungdomsrallyföraren Nathalie Wennerström och co-drivern Jonas Karlsson från Nora MK i deras Suzuki.

Här hittar du länk till resultatlistan för Norasprinten. Det finns även uppe depåbilder inför tävlingen.

Här följer film från tävlingens första åk och ni ser inte i syne, bilarna körde två varv på sträckan. Därför passerar de kameramannen Robert Flink två gånger.