Breda sladdar från Shakedown inför Rally Italia Sardegna 2021

Annons

Förare och codrivers var på humör inför helgens VM-drabbning på Sardinien. Här sladdar och action från torsdagens shakedown.

Inför helgens Rally Italia Sardegna på italienska ön Sardinien, som är årets femte deltävling i Rally-VM, passade VM-teamen på att justera på de sista inställningarna under shakedown.

Det var en kort sträcka som det bjöds på, endast 2,89 kilometer. Så det var tätt bland tiderna med endast tiondelar som skiljde åt toppen. Förutom just toppen, för Thierry Neuville visade att han har med sig farten från Portugal, som i och för sig slutade med en avåkning, när han var nio tiondelar före Hyundai-kollegan Ott Tänak.

Tredje snabbast var Teemu Suninen som visade att med Fords uppdaterade motor är han minst lika snabb som de andra förarna i VM-toppen. Frågan är, klarar han av att hålla det tempot under 20 specialssträckor?

Annons

Det, och mycket mer, får vi veta under helgen. Här är Tidschema och tv-tider för WRC Rally Italia Sardegna 2021.

Annons