Patrik Flodin ser framemot tempovägarna i Snapphanerallyt

Annons

Efter att ha gått rent med två raka segrar har nu den röda Volvon med Patrik Flodin bakom ratten siktet på en tredje seger i Snapphanerallyt.

Patrik Flodin tävlandes för Ilbo MK och Göran Bergsten från Forshaga MC har vunnit de båda inledande SM-deltävlingarna i Rally-SM med över minuten i deras potenta Volvo Grupp-H. Och i helgen är det dags för Snapphanerallyt, som är tredje och näst sista deltävlingen i årets SM.

– Vi får väl försöka med en ny fullpoängare även i Snapphanerallyt, säger Patrik med ett skratt.

Snapphanerallyt startar på fredag med en publiksträcka som körs två gånger och under lördagen är det sex sträckor som ska genomföras. Både Patrik och Göran är taggade inför rallyt. – Hässleholm har jäkligt roliga vägar. Det är kanonfina tempovägar som jag verkligen ser  fram emot att få köra, säger Patrik.

Annons

Det är totalt 83 anmälda till Snapphanerallyt och av dem startar 26 ekipage i Patrik och Görans klass, Nationella 2wd.

Patrik och Göran har vunnit de inledande båda deltävlingarna med maximala poäng och leder SM-tabellen med 28 poäng före Victor Karlsson och 30 poäng före Victor Bergsander.

– Vi får väl försöka med en ny fullpoängare även i Snapphanerallyt, säger Patrik med ett skratt och avslutar med en hälsning som påminner om att även om rally är livet så är livet inte bara rally!

”- Jag vill avslutningsvis informera er lite om om SuperSignes Walk of Hope som betyder mycket för mig och mina sponsorer.

September månad är också en månad då det anordnas Walk of Hope runt om i landet för att samla in pengar till Barncancerfonden.

Den 29 september står min Superkompis Signe i fokus. En familj som står mig nära går sitt livs viktigaste kamp mot cancern. Signe besitter en otrolig kämparglöd och är en sprudlande glad tjej, tillsammans med henne kommer jag gå Walk of Hope den 29 september i Hudiksvall.

Det finns såklart möjlighet att delta även om du inte bor i Hudiksvall.

Gå in på https://www.barncancerfonden.se/event/walk-of-hope/delta/supersignes-walk-of-hope/ och anmäl din medverkan. Det här är verkligen en promenad som gör skillnad för alla superhjältar där ute.

Barn och cancer hör inte ihop, tillsammans gör vi skillnad”
/Patrik Flodin

 

Annons