Tom Kristensson kör DRIVE VXOs BMW i Dackefejden

Annons:

Tom Kristensson och Jocke Sjöberg ansluter till DRIVE VXO Motorsport för köra BMW i Dackefejden inför teamets hemmapublik.

Sveriges senaste juniorvärldsmästare Tom Kristensson kommer till start i Dackefejden tillsammans med din co-driver Joakim Sjöberg som i en del av utvecklingsarbetet av teamets BMW 1M 1,6T med moderna bränslen. Och så klart säkerligen för att bjuda publiken på underhållning.

– Vi är mycket glada att ha Tom med oss och hans erfarenhet blir en nyttig komponent utvecklingsarbetet då han, precis som PG Andersson som kör bilen i Rally-SM, har en omfattande erfarenhet från att köra flera olika bilar på den absoluta toppnivån, säger Hans Bååth, vd för DRIVE VXO i ett pressmeddelande.

Tom Kristensson gör debut för DRIVE VXO Motorsport i Dackefejden som är Wäxjö Motorsällskaps anrika tävling med Destination Kosta som central start, service och målplats. (Klicka här för resultatlänk, tider och information om programförsäljning inför Dackefejden)

– Jag är väldigt glad över möjligheten tävla för DRIVE VXO Motorsport och köra deras potenta BMW i teamets hemmatävling, säger Tom Kristensson.

Annons:

– Det är inspirerande att få vara en del av detta projekt där DRIVE VXO och VXO FUELS arbetar för att utveckla och utvärdera moderna bränslen. Personligen vill jag kunna fortsätta köra rally under många år och det finns ju alltid en liten oro att sporten på något sätt kan begränsas av regler, exempelvis förbud mot fossila bränslen. Om det här projektet kan vara en del i att säkra min sport för framtiden så vill jag självklart kunna bidra, avslutar Tom.

Annonser: