Allt klart för Daniel Röjsel i teamets Ford Fiesta R2t EcoBoost

21-årige landslagsföraren Daniel Röjsel ser fram emot hektiska dagar i rallyns tecken med premiär i det Svenska mästerskapet i Söderhamn nu på lördag följt av Rally Sweden, det svenska VM-rallyt, veckan därpå.

Efter ett test på 13 mil och cirka 10 mils tävlande i Norge känner sig Daniel Röjsel väl förberedd inför kommande utmaningar och ser med spänning fram emot att få komma ut på rallyvägarna igen i teamets Ford Fiesta R2t EcoBoost.

– I år är vi inkörda på bilen redan från början och de frågetecken som fortfarande återstod efter förra vintersäsongen gällande bilens inställningar har vi rett ut. Jag har helt enkelt hittat hem bättre i bilen nu, säger Daniel.

SM-premiären i Söderhamn nu på lördag och söndag visar ett tuffare motstånd än på länge i Daniels klass i J-SM.

lördag kör ekipagen om poäng i SM och kvalar till finalerna för att köra om medaljerna i Sprint-SM, som avgörs på söndagen.

Röjsel visade toppform i Norska Mästerskapet

-Av de 13 anmälda finns närmare åtta ekipage som har kapacitet att vinna mästerskapet i år. Det kommer bli tufft men det är så man utvecklas. I Söderhamn hoppas vi även att gå till final för att köra om medaljerna i Sprint-SM, men någon framskjuten placering där kan vi inte räkna med då alla 2-hjulsdrivna bilar körs i samma klass. Våra bilar i J-SM är egentligen inte konkurrenskraftiga nog för det, säger Daniel

Forden har startnummer 11 under premiären av Rally-SM 2017.