Flera actionklipp från Monza Rally Show lördag 2019

Här kommer en samling filmklipp från lördagens etapp av Monza Rally Show med både moderna och historiska rallybilar som fightas om tiondelar runt den legendariska racingbanan. Och det sparas inte på krutet minsann.

Snacka om Grande Finale i Italien där ett 60-tal R5-bilar tillsammans med historiska rallybilar samt några WRC-bilar gör slut på de sista slicksen och spoilerpaketen för säsongen. Monza Rally Show som startar på fredag kväll fortsätter fram till på söndagen, 6-8 december, och med ett par specialsträckor per dag.

Hyundai Motorsport är på plats med tre WRC-föraren i tre WRC2-bilar: Sordo, Breen och Mikkelsen (läs mer om inför Monza Rally Show här) och många är de lokala hjältar från Italien och resten av Europa som vill utmana och visa sig på styva linan. Resultatet?

Ja, det liknar bitvis mer rallycross än rally när R5-bilarna kommer 2-3 farandes för att vara först in i chikanerna. Håll till godo!

Filmklipp 1: Youtube-kanalen sportcrash71

Filmklipp 2: Youtube-kanalen Cliowilli96

Filmklipp 3: Youtube-kanalen MattyB727 – Car Videos

Filmklipp 4: Youtube-kanalen Matteo Raggi – Video Brum Brum