Gerald Riglers avåkning i Jänner Rallye 2020

Redan på lördagens tredje sträcka så kraschade österrikarna Gerald Rigler och Christian Tinschert ur sig ut tävlingen när de oturligt prickade högerhjulet bak på en stenmur som satte stopp för helgens äventyr.

Det var på den 13 kilometer långa Pierbach 2 som hemmaekipaget med Gerald Rigler och Christian Tinschert försvann ur toppstriden i 2020 års upplaga av Jänner Rallye. Den österrikiska duon låg sexa totalt med en dryg halvminut upp till toppen när det roliga tog slut.

Deras Ford Fiesta R5 kom för långt ut en vänster och de prickade stenmuren på yttern. Oturen var inte slut där, när de sedan gjorde en piruett och for halvvägs ut för en slänt.

Där blev de ståendes och tävlingen var över. Här ett snabbt klipp från Youtube-kanalen Jürgen Nenning på avåkningen. Mer action från Jänner Rallye hittar du här och från shake down här.