Mattias Ekströms berättar om sitt test inför Arctic Rally Finland

Annons

Nybildade svenska teamet EKS JC är på plats i norra Finland för sista inställningarna inför stundande Arctic Rally Finland. Här berättar Mattias Ekström själv vad det är de ser över.

För mindre än en vecka sedan så blev det officiellt att de båda framgångsrika teamen EKS och JC Raceteknik gått ihop och bildat EKS JC. Även om fokus ligger på rallycross är även rally något som ligger Mattias Ekström varmt och hjärtat.

Och rally blir också teamets debut när de ställer upp i årets andra VM-deltävling i Rally-VM, Arctic Rally Finland. Med Mattias Ekström bakom ratten och Emil Bergkvist med nothäftet så kör de teamets Skoda Fabia i WRC3-klassen.

Annons

Mattias berättar bland annat att de har hunnit med att köra 250 kilometer test inför VM-deltävlingen.

Annons