P-G Andersson går för att försvara SM-guldet

Annons

P-G Andersson tillsammans med sin co-driver Anders Fredriksson går för att försvara SM-guldet i rally tillsammans med GN Motorsport och Pirelli 2021

Per-Gunnar ”P-G” Andersson och co-drivern Anders Fredriksson kommer köra Rally-SM även 2021 för att försöka försvara SM-guldet tillsammans med det Åhuskärrbaserade teamet GN Motorsport Sweden och Pirelli.

– Det ska bli fantastiskt kul att få försöka försvara SM-guldet nästa år tillsammans med GN Motorsport och Pirelli, säger P-G.

P-G och Anders gjorde SM-comeback i rallyskogen under 2020 tillsammans med GN Motorsport och Pirelli. De tvingades bryta första tävlingen (Rally Vännäs), men fick sedan ratta teamets nyinförskaffade bil vilket resulterade i att de kammade hem SM-guldet i tyngsta klassen efter att ha kört hem segern i de tre avslutande deltävlingarna.

Annons

Nu är det klart att värmlänningarna kommer köra även 2021-års säsong tillsammans med GN Motorsport Sweden och Pirelli.

P-G Andersson

– När jag fick tillgång till GN Motorsports nyinköpta Ford Fiesta R5:a under andra deltävlingen kom rallysuget verkligen tillbaka. De erbjöd mig att försöka försvara SM-guldet tillsammans med de och det var en för bra möjlighet för att tacka nej till. Speciellt när rallysuget finns kvar. Ska bli fantastiskt kul att få köra hela SM nästa år också, säger P-G.

Teamet GN Motorsport Sweden grundades 2015 av Joachim Grahn och Rickard Nilsson och ligger i skånska Åhuskärr.

–  GNM Sweden är glada att P-G väljer oss för vidare samarbete med att försöka försvara SM-guldet även 2021. Lyckas han blir det teamets tredje SM-guld i rad, säger teamchef Staffan Nilsson.

Annons