Oliver Solberg testar nya Hyundai i20 Rally 2

Annons

Vintern är över och succédebuten i WRC-klassen är avklarad för unge svensken Oliver Solberg. Nu är han på Sardinien och testar Hyundais nya i20 Rally2.

Det är på Sardinien man ska vara som rallylover i dessa dagar. Flera stora team är på plats och testar inför fortsättningen på säsongen, däribland Hyundai Motorsport som låter Oliver Solberg gnugga sin nya Rally2-Hyundai.

Efter succén i Arctic Rally Finland för Oliver Solberg är det nu nya uppgifter som gäller. Näst på tur i VM-kalendern står WRC Croatia Rally som startar om drygt en månad. Då är det visserligen asfalt som gäller. Men här på den italienska ön Sardinien erbjuds tuffa och utmanande grusvägar – perfekt för att plåga och utveckla en ny rallybil.

På klippen här är det ju inte några tempoböjar direkt, men det sladdas och dammas så att det värmer själen på en utsvulten rallyfantast.

Annons

Annons