Rally Sanremo tog stopp på SS4 för Tom och David

Annons

Tom Kristiansson och co-driver David Arhusiander tvingades bryta Rally Sanremo på söndagen, efter den fjärde specialsträckan.

Det blev inga lyckade genrep för de svenska ekipagen i Rally Sanremo. Oliver Solberg prickade en sten på SS3 och samma öde drabbade Tom Kristensson och David Arhusiander på sträckan efter.

– Vi gled ut lite i en sväng och träffade en sten, men vi försökte att ta oss till servicen men missade maxtiden med några minuter, så det var bara att kasta in handduken, säger Tom.

– Naturligtvis surt att behöva bryta, vi hade gärna velat köra de resterande fyra sträckorna för att visa vilken potential bilen har. Vi hängde bra med de starkare och snabbare Rally2- och R5-bilarna så långt, fortsätter Tom.

Annons

Tom och David fick chansen att köra en Ford Fiesta Rally3-bil för M-Sport Polen. Det var den första asfaltstävlingen i den nya klassen för bilen.

– En fantastisk bil och ett stort tack till M-Sport Polen för den här möjligheten och till de många mil test som vi kört i veckan, det är mycket värdefullt för oss.

– Nu tar vi nya tag, närmast blir det mer test den kommande veckan här i Italien med en Ford Fiesta Rally2, innan det bär iväg till Kroatien och den första VM-tävlingen veckan därpå i WRC2 för M-Sport, avslutar Tom.

Annons