Kombinera rallysprint och semester på Åland den 22 juli

Annons:

Sugen på att kombinera rallysprint med semester på Åland? Än finns det chans att anmäla sig till Eckerö Linjen Sprint den 22 juli.

Ålands MK bjuder in till sig årliga rallysprint Eckerö Linjen Sprint i Ytterby, Jomala som körs lördagen den 22 juli. Tävlingen består av en 3,7 kilometer teknisk grussträcka som körs två eller tre gånger beroende på antalet anmälda.

Just nu är det 20-talet anmälda så det borgar för tre försök på det röda gruset för att köra mot såväl åländska som finska och svenska förare.

Rallysprint med havsutsiktRallysprint med havsutsikt.

Bland de anmälda finns svenska som finska ekipage som en handfull hemmaförare från Åland. Bilarna är en salig blandning från Skoda R5 till ylande sprint-Starlet och blågula deltagare från såväl Jämtland till Stenungssund.

Annons:

Länk till Inbjudan, PM1 och Anmälningslista finns här hos Raceconsulting.

Att ta sig till Åland kräver lite planering i förväg för båten till Eckerö från Grisslehamn. Ska ni tävla, eller åka till Eckerö som åskådare så se till att boka resa och boende så snarast som möjligt. (Ingen trafik med Rosella mellan Kapellskär-Mariehamn i sommar!)

Bokas via webbokning (Eckerölinjen) eller per telefon (0175 258 00). Rabattkoden för tävlande är SPRINT23 och som alltid måste uppges. Den ger 50% rabatt på ordinarie pris för alla fordonskategorier, samt fria personbiljetter. Erbjudandet kan bokas till och med den 22/7. Resan ska göras under perioden 16/7–30/7.

ECKERÖ LINJENS TIDTABELL
Från Grisslehamn, Sverige
Dagligen 10.00, 15.00 och 20.00.
Från Eckerö, Åland
Dagligen 08.00, 13.30 och 18.30.

Eckerölinjen Rallysprint

 

 

Annonser: